Календар пам'ятних дат

Тільки читання відкриває перед людиною розкіш інтелектуального життя

четвер, 11 жовтня 2018 р.

У світі чарівної казки


,,Казка невіддільна від краси, сприяє розвитку естетичних почуттів, без якого немислиме благородство душі, щира чуйність”
                                                                                         В.О.Сухомлинський

У рамках місячника, присвяченого 100-річчю від дня народження В.О. Сухомлинського, на базі Златопільської гімназії м. Новомиргорода було проведено ряд заходів, зокрема свято «У світі чарівної казки» для учнів п`ятого класу. Під час усіх цікавих конкурсів та вікторин улюбленi казковi герої супроводжували учнів, подорожуючи по сторiнках вiдомих  казок. 


Наприкінці дійства діти отримали цікаві подарунки. Також на свято були запрошені і гості, зокрема директор Новомиргородської центральної районної бібліотеки Заграєнко Світлана Григорівна, бібліограф Жижко Лідія Василівна та методист відділу освіти, молоді та спорту Новомиргородської РДА Брижицька Ольга Леонідівна, які відмітили учнів як чудових знавців  народної творчості, в тому числі і казок.  Свято подарувало і учням, і нашим гостям багато радості та веселого настрою.
Адже казка — це дитинство людства і його муд­рість. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують синів і дочок нашої землі, нашого народу, вчать, як треба по правді жити.
Хотілося б вірити, що для нас, дорослих, і для всіх дітей близьким і рідним з дитин­ства було і буде чарівне слово маминої пісні та  бабусиної  казки.
Розробка виховного заходу


Немає коментарів:

Дописати коментар