Календар пам'ятних дат

Тільки читання відкриває перед людиною розкіш інтелектуального життя

четвер, 7 квітня 2016 р.

Районний етап Всеукраїнського конкурсу " Книгоманія - 2016"
5 квітня  2016 року у  районній дитячій бібліотеці відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2016».
Організаторами Конкурсу є: Громадська організація «Форум видавців» (ініціатор), Національна бібліотека України для дітей, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей за сприяння Львівської обласної державної адміністрації; Львівської міської ради.
Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури, а також залучення до бібліотеки нових читачів, посилення ролі читання в житті дітей та підлітків, здійснення творчої співпраці бібліотеки та вчителів, спрямованої на пошук різноманітних форм організації змістовного дозвілля дітей, залучення їх до активної творчої діяльності навколо книги та бібліотеки. 

До дитячої бібліотеки завітали переможці першого етапу конкурсу – користувачі бібліотек-філій району, а зокрема 14 юних любителів книг.Конкурсанти передавали членам журі для оцінювання власноручно заповнені читацькі щоденники і розповідали про свою улюблену книжку, проявляючи креативність та артистизм, демонструючи розуміння тексту, вміння його аналізувати і загальну ерудицію. Також були конкурси на знання української та світової літератури.
Переможцем конкурсу стала  шестикласниця Кармазін Дарина, учениця Златопільської гімназії, та здобула ІІ місце учениця нашого навчального закладу  семикласниця Шупейко Ірина .
Учасники отримали грамоти та книжкові подарунки.
Переможці районного туру продовжать боротьбу у 3-му етапі Конкурсу, який відбудеться в м. Кіровоград  в обласній бібліотеці для дітей та юнацтва 21 квітня 2016 року.





Немає коментарів:

Дописати коментар