Календар пам'ятних дат

Тільки читання відкриває перед людиною розкіш інтелектуального життя

пʼятниця, 3 листопада 2017 р.

Бібліокешинг

Бібліокешинг, гра з пошуку бібліотечних «скарбів». Така гра відбулася у районній бібліотеці для учнів 8-го класу Златопільської гімназії.
Гратися – завжди весело та цікаво. А у нашому випадку – ще й корисно. Адже для того, щоб дістатися до бібліотечних скарбів треба багато чого знати. Тож бібліотекарі запропонували гімназистам згадати чи відкрити для себе цікаві факти з життя книжок та бібліотеки. З неприхованим інтересом діти слухали інформацію про історію писемництва, виникнення бібліотек, цікаві факти про книги-рекордсмени. Ознайомилися
також з принципами роботи з каталогом, його картками. Діти розбилися на дві команди, за їхнім бажанням – дівчата проти хлопців, та взялися до розв’язування завдань, що були зашифровані у заздалегідь приготовлених та прихованих загадках. Робота закипіла з неприхованим азартом, та, безперечно, увінчалася успіхом: з завданнями справилися майже одночасно обидві команди. А «скарби» знайшлися неподалік, у всім вже знайомому ящичку бібліотечного каталогу. Учні були дуже задоволені результати гри.

Немає коментарів:

Дописати коментар