Календар пам'ятних дат

Тільки читання відкриває перед людиною розкіш інтелектуального життя

вівторок, 17 квітня 2018 р.

"Книгоманія -2018"


У житті кожного з нас велику роль відіграє книга – цей порадник і вчитель, ця скарбниця мудрості й людського досвіду. Саме через читання, через книги підвищується рівень культурної компетентності дітей, розвиваються комунікативні навички та критичне мислення.
Тому з метою залучення учнів до читання, підвищення суспільного значення й ролі шкільних бібліотек, 17 квітня 2018 року на базі районної бібліотеки для дітей відбувся ІІ етап конкурсу «Книгоманія – 2018». У ньому взяли участь 3 учнів 6-7 класів – Данілова Вікторія, Москальова Святослава та Козяр Катерина, які стали переможцями І етапу конкурсу, який відбувся на базі Златопільської гімназії м. Новомиргорода.  
Журі ІІ етапу  конкурсу оцінювало читацький щоденник конкурсантів, уміння цікаво розповісти про будь-яку з прочитаних книг, які не входять до шкільної програми, систематичність ведення щоденника та кількість прочитаних книг. Переможцем  стала Козяр Катерина – учениця 7 класу. Бажаємо Катерині успіху в ІІІ (обласному) етапі конкурсу «Книгоманія -2018».

Немає коментарів:

Дописати коментар