Календар пам'ятних дат

Тільки читання відкриває перед людиною розкіш інтелектуального життя

понеділок, 14 січня 2019 р.

День "дякую"


11 січня є "найбільшим ввічливим" днем року. Саме цього дня в усьому світі відзначається Всесвітній день "дякую". Цього дня бажано подякувати усім близьким та рідним, тим, хто є поруч із вами та тим, хто вам небайдужий.
Слова вдячності мають магічні властивості, за їх допомоги люди дарують радість один одному і висловлюють увагу.
Тож учні гімназії  теж долучилися до святкування цього нового, але такого потрібного свята.  У нашому навчальному закладі було проведено ряд заходів присвячених  цій даті,
а саме: інформаційні хвилинки «Історія виникнення свята», літературний бібліомікс «Дякуємо всім!» де учні 5-го класу мали змогу причитати вірші вдячності. Також було виготовлено колаж «Дякуємо вчителям!» від учнів 5-го класу. Наприкінці свята гімназисти висловили слова вдячності всім тим кого люблять та поважають. А вчителі в свою чергу подякували учням та пригостили їх солодкими смаколиками.
Психологи упевнені, що висловлення подяки - це словесні "пестощі" і вони здатні заспокоїти і зігріти своєю теплотою. Головне, аби "дякую" йшло від чистого серця. Тож не забувайте дякувати всім свої рідним та друзям і не тільки!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар